FRI FRAKT ÖVER 1400 SEK SNABB LEVERANS 3-5 ARBETSDAGAR OFFICIEL LI-NING DISTRIBUTÖR

Personuppgiftspolicy hos SPORTBIZ ApS

Vi samlar endast in personuppgifter i de fall där det är relevant för oss, och vi kommer endast att samla in personuppgifter om det är relevant för din aktivitet hos SPORTBIZ ApS.

Vid insamling, behandling och användning av dina personuppgifter följer vi alltid alla relevanta lagar.

Vi kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge vi antingen är lagligt skyldiga att göra det, eller så länge det är relevant för syftet med vilket de samlades in.

 

Information vi samlar in

Om du vill köpa och ta emot en produkt eller tjänst från oss, behöver vi samla in vissa personuppgifter för att kunna genomföra transaktionen och erbjuda dig våra tjänster. Vi kan använda cookies för att hålla koll på innehållet i din varukorg när du använder vår webbutik.

Vi kan samla in information såsom namn, e-postadress, postadress, leveransadress (om den skiljer sig från postadressen), telefonnummer och betalningsinformation.

SPORTBIZ ApS samlar in och behandlar dina personuppgifter när du utför följande:

- Besöker vår webbplats

- Genomför ett köp av våra produkter

- Skapar ett konto

- Anmäler dig till vårt nyhetsbrev

- Recenserar vår webbplats

- Skickar oss frågor, reklamationer eller feedback

 

Dataansvarig

Den ansvariga för insamling, behandling och användning av dina personuppgifter på www.li-ning.dk är SPORTBIZ ApS, Marielundvej 45B, st, 2730 Herlev, cvr nr. 30349296

 

Behandlingsgrund och syfte

Vi samlar in dina vanliga kontaktuppgifter såsom namn och adress för att kunna leverera den produkt eller tjänst som du har köpt av oss. Vi samlar in din e-postadress för att kunna skicka dig en orderbekräftelse och en leveransbekräftelse.

När du betalar för din produkt eller tjänst samlar vi in ditt namn, dina kortuppgifter och IP-adress. Informationen som samlas in i samband med betalningstransaktionen används och lagras endast för betalningshantering och uppfyllandet av det ingångna avtalet. Vid genomförande av betalningar kommer vissa av dina data att vidarebefordras till Onpay, inklusive information som är nödvändig för att genomföra eller stödja betalningen, såsom det totala köpbeloppet och faktureringsinformationen.

Om du under registreringsprocessen eller på vår webbplats har gett oss ditt samtycke till detta, använder vi din e-postadress för att skicka dig ett nyhetsbrev. Du kan när som helst anmäla dig till eller avanmäla dig från nyhetsbrevet. Alla nyhetsbrev innehåller också en länk för avanmälan. Om behandlingen av personuppgifter är baserad på ditt samtycke har du när som helst rätt att återkalla samtycket.

Om du inte vill lämna ut de personuppgifter som krävs för att genomföra ett köp av en produkt kommer du tyvärr inte att kunna köpa produkter från oss på vår webbplats.

Dina uppgifter (utom din e-postadress, om du har gett samtycke till behandling av den med avsikt att ta emot erbjudanden) kommer att raderas 2 år efter att du har tagit emot din vara eller tjänst.

 

Andra mottagare av personuppgifter

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part, och vi överför inte dina personuppgifter till tredjeländer.

Om du väljer att recensera vår webbplats kommer ditt namn och din e-postadress att överföras till recensionssidan Trustpilot.

Vi har vår webbplats hos Dandomain och betalningssystemet genom Onpay, som fungerar som vår databehandlare. Alla personuppgifter som du lämnar på vår webbplats kommer att lagras i Dandomains datacenter.

Vi har ingått databehandlaravtal med våra databehandlare, vilket är vårt löfte om att de följer gällande regler för skydd av dina personuppgifter.

 

Dina rättigheter

Som den registrerade har du ett antal rättigheter som vi alltid måste se till att uppfylla. Du har rätt att begära följande av oss:
• Att få tillgång till och få korrigera/din persondata
• Att få persondata raderad

Du har också rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter, och du har rätt att lämna in klagomål till en dataskyddsmyndighet.

Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter, eller att vi ska begränsa behandlingen av dina personuppgifter, kan du också skicka oss en begäran om detta till vår e-postadress service@li-ning.dk.